top of page
Bomen_M.jpg

24 uur met...

'Wander often, wonder always'

24 uur met...

Is een coachingssessie van 24 uur in de natuur. We starten met een lunch of ontbijt en eindigen precies 24 uur later. Samen gaan we de diepte in en laten telefoon en horloge achter. 

We voeren gesprekken, maken mooie wandelingen, eten gezonde maaltijden en onderzoeken wat jou energie kost en wat juist energie geeft.

In 24 uur meer zelfinzicht, zelfvertrouwen, focus en je gaat naar huis met concrete stappen in de richting die jij op wilt.

Vooraf nemen we alle verwachtingen en details door. We bespreken waar je nu staat, wat je wilt bereiken en wat je daarin belemmert. Kortom wat de bedoeling is. Samen bepalen we datum en locatie. 

Deze vorm van coaching is perfect voor jou als

- je er nu al zin in hebt, 

- meer veerkracht wilt ervaren,

- je je energie beter wil managen,

- je authentiek in het leven wil staan,

- er een belangrijke uitdaging in je leven is,

- je even afstand nodig hebt van de situatie.

Reacties: 

Esther is een enorm gepassioneerde coach die zich heel snel kan verplaatsen in een persoon.

Ze is enorm begaan en weet precies de juiste vragen en opdrachten te geven om je in de juiste richting te sturen.

In 24 uur heb ik stappen kunnen zetten die normaal maanden geduurd zouden hebben en daar ben ik haar onwijs dankbaar voor.

Ik zou iedereen met een vraagstuk over je loopbaan aanraden met Esther op pad te gaan.

Lekker de natuur in, veel bewegen en onderweg uitvinden waar je gelukkig van wordt!

24-uurs met teams

Met een groep van 4 tot circa 12 personen gaan we gedurende 24 uur met elkaar de diepte in met nadruk op de persoonlijke- en teamontwikkeling. Er is tijd voor reflectie, wandelingen en groeps-councils. Dit is zinvol om elkaar beter te leren kennen en als er behoefte is aan verdieping. Door de juiste setting en interventies ontstaat verdieping in inzicht en relatie, bijvoorbeeld door een stap te zetten in de veranderingen die nodig zijn.

Hierbij is een basis van vertrouwen en veiligheid van groot belang, daarom staat dit centraal. Teamleden worden uitgedaagd individuele behoeften, vragen en twijfels te delen. Het team wordt sterker doordat het kennis heeft van elkaars ambities, sterktes en zwaktes om zodoende beter doelen te realiseren. Het resultaat is vooruitgang zowel in de samenwerking als in de visie op wat de onderneming nodig heeft. 

Logo esther Koning.png
bottom of page