Mind&Health

'A healthy lifestyle not only changes your body,

it changes your mind,
your attitude and your mood.'

Logo esther Koning.png

De beste versie van jezelf

Bij Mind&Health helpen we jou, je team en organisatie om vitaler te worden. 

Dat doen we door je andere keuzes te laten maken en je daarin te begeleiden.

We bieden een integrale aanpak die multidisciplinair en maximaal wetenschappelijk onderbouwd is. We analyseren jouw ‘mind’ en ‘health’ in samenhang en stellen een persoonlijk plan van aanpak op: je personal YOUniverse.

 

Jouw personal YOUniverse is de wereld zoals jij hem wenst en waarin je straks gelukkiger, energieker, veerkrachtiger en wendbaarder bent. Niet tijdelijk, maar blijvend. Want je komt niet bij Mind&Health om bij te tanken, maar om te ervaren hoe je altijd met een volle accu door het leven kunt.

 

10 energizers

Als basis kijken we hierbij naar de 10 energizers. Het zijn de factoren waar ieder mens in meer of mindere mate energie van krijgt: slapen, voeding, bewegen, humor, passie, ontspanning, sociale contacten, thuis, werkleven en zingeving.

Mijn rol bij Mind&Health

Persoonlijk ben ik bij Mind&Health betrokken bij in verschillende rollen. Als caddy heb ik de afgelopen jaren al heel veel mooie mensen mogen begeleiden in hun persoonlijke plan van aanpak na een screening. Daarnaast doe ik intakes, coach ik klanten en geef ik trainingen over vitaliteit. Ik vind het geweldig om de transformatie bij mensen te zien.

Om mensen energieker, uitgeruster, veerkrachtiger en gelukkiger te maken.

Als supervisor van de caddy's ben ik betrokken bij meerdere trajecten die lopen bij Mind&Health. We organiseren intervisie dagen voor de caddy's waardoor iedereen op de hoogte blijft van de ontwikkelingen bij M&H en zorgen zodoende voor continuïteit in ontwikkeling.

In de rol als trainer of facilitator verdiepen we met teams & bedrijven op die energizers die aandacht vragen of  waar energie gelekt wordt. Dit in overleg met de opdrachtgever, hier leveren wij maatwerk. Dit kan ook in de vorm van, of tijdens, een offsite.

Bezoek eens een masterclass bij Mind&Health, elke keer inspirerend.

MH-kleur_4x-8.png
  • Black Instagram Icon

Bel me vrijblijvend voor een afspraak of meer informatie: 06 218 49 644

of mail me op 

esther@estherkoning.com