top of page
Bomen_M.jpg

Mind&Health

& png.png

'A healthy lifestyle not only changes your body,

it changes your mind,
your attitude and your mood.'

Logo esther Koning.png
Professionals in fysieke en mentale vitaliteit

De vitaliteitscoaches van Mind&Health adviseren, coachen, trainen en inspireren professionals, teams en organisaties om een vitalere versie van zichzelf te worden.

Wij streven er namelijk naar om jouw vitaliteitspartner te zijn. Door dik en dun. Soms intensief, soms wat meer op afstand. Dit doen wij met een bevlogen en betrokken team van inmiddels 50 professionals die een integrale aanpak hanteren op basis van onze 10 energizers. Dit alles om jou en/of jouw organisatie in balans te brengen. Én te houden.

Hoe je ze vitaal houdt lees je hier 

 

10 energizers

Als basis kijken we hierbij naar de 10 energizers. Het zijn de factoren waar ieder mens in meer of mindere mate energie van krijgt: slapen, voeding, bewegen, humor, passie, ontspanning, sociale contacten, thuis, werkleven en zingeving.

Mijn rol bij Mind&Health

Als vitaliteitscoach heb ik de afgelopen jaren al heel veel mooie mensen mogen begeleiden in hun vitaliteit. Daarnaast doe ik intakes en geef ik trainingen, verzorg ik onboardingprogramma's over het managen van je energie en vitaliteit. Ik vind het geweldig om de transformatie bij mensen te zien. Om mensen energieker, uitgeruster, veerkrachtiger en gelukkiger te maken..

In de rol als trainer of facilitator verdiepen we met teams & bedrijven op die energizers die aandacht vragen of  waar energie gelekt wordt. Dit in overleg met de opdrachtgever, hier leveren wij maatwerk. Dit kan ook in de vorm van, of tijdens, een offsite.

MH-kleur_4x-8.png
bottom of page