top of page
Bomen_M.jpg

Basispagina programma

'Als je durft te verdwalen,

vindt je nieuwe wegen'

Esther Koning

Logo esther Koning.png
logo-FNL.png

Wil je alleen of met je team op expeditie? Ga dan mee op trail.

 

Leiderschapstrails

Vanaf 2016 ben ik trail facilitator for Foundation for Natural Leadership (FNL). Een trail is een bezielende reis waarbij we tijdelijk de afleidingen van het moderne leven achter ons laten. Je verdiept je natuurlijk leiderschap. Natuurlijk leiderschap is meer een manier van zijn dan van doen. Het gaat er om in verbinding te zijn met jezelf, je medemens/medewerkers en de buitenwereld en om je te laten leiden door je persoonlijke inspiratiebron. We gebruiken de natuur als spiegel om tot inzicht tot jezelf en je omgeving te komen. De trail vormt de kern van een uitgebreider leiderschapsprogramma. Zie bijgaande brochure voor details.

 

Wanderlust gaat over de drang om rond te dwalen, om de wereld en om jezelf te ontdekken. Het gaat om de reis, niet om de bestemming. Het avontuur met jezelf en elkaar aangaan is een kans om nieuwe paden te ontdekken en jezelf te onderzoeken als leider.

 

Voor meer info, download Brochure Alpen 20182018 Alpen Trail September
 

Persoonlijk leiderschap en bezieling

Het gaat bij deze trails om leiderschap en bezieling, omdat de wereld, organisaties maar vooral ook onze partners, kinderen klanten leiders nodig hebben die bezield zijn, die echt hart hebben voor hun omgeving, hun thuis en hun klanten. Leiders die het lef hebben om zich te ontwikkelen zich kwetsbaar op te stellen en hun aannames te onderzoeken. Mannen en vrouwen die bereid zijn bij zichzelf te beginnen. In 2018 staan er 2 trails gepland naar de Zwitserse Alpen, een in juni en een in september.

 

 

Op trail met je team?

Ook is het mogelijk om met je team een trail te doen. Dit is een tailor-made expeditie voor teams, die succesvol een gezamenlijke ambitie willen realiseren. In-company trails hebben meestal Europa als bestemming. In juni ga ik met een team naar het Atlas gebergte in Marokko. Met teams breng ik ook graag zo ongeveer 1,5 dag door op een natuurlijke plek in Nederland. Zo zul je je team genoten op een nieuwe manier ont-moeten.
Neem voor een intake contact met mij op. Ik deel graag mijn persoonlijke ervaringen en heb prachtige fotoboeken om een goede indruk van de trail te krijgen.

Schermafbeelding 2018-06-28 om 12.34.08.
Schermafbeelding 2018-06-28 om 12.34.13.
Schermafbeelding 2018-06-28 om 12.33.03.
bottom of page