top of page
  • Foto van schrijverEsther Koning

Wat is jouw natuurlijk leiderschapspotentieel?

Bijgewerkt op: 17 okt. 2018


Woensdag 10 oktober a.s. vertrek ik met Jasper Folmer en een groep deelnemers naar de Zwitserse Alpen om dit potentieel te onderzoeken. Het voelt als een voorrecht om het programma dit jaar voor de 3e keer dit jaar te mogen faciliteren. Eerder dit jaar trok ik met een team door het Atlasgebergte in Marokko en was ik al eerder in het mooie Turtmanntal in Zwitserland.


Wil jij een krachtige verandering in je leven en/of organisatie aanbrengen? Wil je je natuurlijke leiderschapspotentieel verdiepen en je gevoel van verbondenheid met je omgeving te laten groeien? En wil je je persoonlijk, privé en professioneel ontwikkelen? Dan is het Wildernis Leadership Transformation-programma van van de Foundation For Natural Leadership (FNL) voor jou.


Het FNL leiderschapsprogramma is gericht op het ontwikkelen van je natuurlijke leiderschapsvaardigheden. De kracht van het programma is dan ook de enorme impact van de deelnemers zelf. Het is een unieke gelegenheid om terug te keren naar je essentie, om je af te stemmen op wat de natuur biedt en om verrijkt en bekrachtigd terug te komen.


Bouwstenen van het programma

- Persoonlijke intake - helder krijgen van intentie

- Foundations workshop - kennismaken met de groep en de principes van de FNL

- Wilderness Leadership Transformation Trail - van woensdag tot zondag zijn we weg

- Integratieworkshop - verankeren van de essentie

- Landingsgesprek - de essentie in de praktijk


Impact van het programma

Je toekomstige Zelf leiden: bewustzijn van de weg die je hebt afgelegd en een (nieuw) perspectief voor de toekomst.

Anderen leiden: een hoger niveau van bewustzijn om duurzame verbindingen met anderen te creëren.

Toonaangevende organisaties: inzichten in hoe het leiden van je Zelf kan helpen bij het beheren van je professionele omgeving.


Check voor informatie de website van de FNL: www.naturallleadership.nl of binnenkort op www.estherkoning.com (nu nog www.runningstar.nl). Of Bel mij 06-21849644.


17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page