top of page
  • Foto van schrijverEsther Koning

Sparrun...

Sparrun is hardlopen en sparren tegelijk. Het geeft je een boost voor je fysieke, mentale en emotionele conditie. Terwijl we hardlopen volgens de chi-running techniek is Runningstar je sparringpartner in de breedste zin van het woord: een gelijkwaardige gesprekspartner die spiegelt, confronteert, provoceert en uitdaagt tot onderzoek van de vragen die er liggen. Maar ook je trainingsmaatje die met jou hardloopt met als doel je conditie te verbeteren. Immers fysieke en geestelijke conditie gaan hand in hand.

Tijdens de trainingen werken we aan motorische basiseigenschappen zoals coördinatie, lenigheid, houding, kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen. Ook besteden we aandacht aan ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen, body sensing & body scanning, bewustwording en bewegen.

Daarnaast besteden we aandacht aan je waarden, je talenten en je passie. Persoonlijke ontwikkeling is een ontdekking, geen creatie. Over deze ontwikkeling kun je zelf de regie nemen. Sparrun is bewegen voor levenslust.


Door zelf in beweging te komen, komt alles in beweging


66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page