Bomen_M.jpg
Logo esther Koning.png

Over

If you don't like where you are, move.

You are not a tree.

Als facilitator en coach voor individuen & teams help ik je op weg naar meer veerkracht, vitaliteit en levenslust. 

Ik vind levenslust een fijn woord. Ik word blij als mensen zin in het leven hebben, het lef hebben om het leven te leiden dat ze willen en leiderschap tonen. Ze daarbij te mogen helpen drijft mij.

Het gaat om leiderschap en wat mij betreft ook om bezieling. Ik ben van mening dat de wereld, organisaties maar vooral ook onze partners en kinderen leiders nodig hebben die bezield zijn, die echt hart hebben voor hun omgeving, hun thuis en hun klanten. Leiders die het lef hebben om zich te ontwikkelen, zich kwetsbaar op te stellen en hun aannames te onderzoeken. Mannen en vrouwen die bereid zijn bij zichzelf te beginnen. 

Het is mij een eer en een genoegen om hier mensen in te mogen ontmoeten. Inmiddels alweer zo'n 10 jaar. Daarvoor was ik zo'n 23 jaar werkzaam in het bedrijfsleven, zie hiervoor mijn linkedin pagina.
 

Make the world a better place because you've lived it! 

Ik woon in Haarlem vlak bij de stad maar ook bij de duinen en het strand. Ik hou van reizen, mijn man & drie kinderen, sport, de zonsopgang, vrienden, koffie & rode wijn. Ik laat me graag inspireren door podcasts, masterclasses bij Mind&Health, de natuur, Salt Magazine en door me te blijven verwonderen, zie ook mijn blog pagina of click op onderstaande link:
 

Hardlopen is voor mij meer dan gewoon ‘een rondje rennen’

​​

Schermafbeelding 2018-09-12 om 17.27.30.