top of page
Bomen_M.jpg

Unbeatable Mind

Scherm­afbeelding 2024-02-16 om 12.51.18.png

'We are all a work in progress'

Logo esther Koning.png

Ik ben gecertificeerd Unbeatable Mind coach, een methode waar ik zelf heel enthousiast over ben. Omdat het veel meer is dan het zoveelste coachingprogramma. Met Unbeatable Mind gun je jezelf en/of je team levenslange groei, een duidelijk (levens)doel, concrete tools en niet onbelangrijk: plezier in de reis naar resultaat.

 

Ain’t no mountain high enough…

Geen zweverig gebeuren dus, maar een krachtige benadering ontwikkeld door oud Navy SEAL-officier Mark Divine. What’s in a name? Dat maakt het superinteressant, want wat gebeurt er als je 20 jaar leiderschap combineert met eeuwenoude technieken uit krijgerstammen, Zenmeditatie, vechtsporten en yoga-ademhaling? Dan krijg je een methode die alle aspecten van de Mens aanraakt. We gaan dan ook 5 ‘bergen’ beklimmen samen: Fysiek, Mentaal, Emotioneel, Intuïtief en Spiritueel. Pas als je die allemaal bedwingt, kom je echt in balans en vind je je volle kracht.

 

Hoe werkt het?

Wat we precies gaan doen, hou ik natuurlijk nog even geheim, want je leert het meest als je je laat verrassen door de oefeningen, inzichten en opdrachten. Ik kan wel vast verklappen dat je aan het eind precies weet wat je 3 P’s zijn, wat je belangrijkste levensdoel is en dat jouw groei niet alleen impact heeft op je eigen leven, maar ook op dat van de mensen om je heen en de rest van de wereld. Dat klinkt heel groot. En dat is het ook. Maar geen zorgen, we beginnen klein.

Het resultaat?

  • Persoonlijke Groei: leer jezelf beter kennen en werk aan veerkracht, discipline en EQ.

  • Leiderschapsontwikkeling: leer hoe je je team inspireert en hoe je leidt met een duidelijk doel.

  • Teamwork: leer beter samenwerken en presteren.

  • Doelgerichtheid: leer duidelijke doelen stellen en krijg praktische tools om ze te halen. 

  • Positieve Impact: gebruik je gevonden kracht voor een positieve verandering van jezelf en de wereld om je heen.

 

Voor wie is het?

Voor jou. Flauw hè? Maar het is echt zo. Iedereen die zichzelf beter wil leren kennen, een betere leider wil worden, beter wil leren samenwerken en aan de slag wil met de obstakels die het leven op je pad gooit, is geschikt voor een Unbeatable Mind-traject. Dus wil jij leren hoe je de baas wordt over je gedachten, in plaats van andersom? De dapperste versie van jezelf worden? Maximaal leren focussen om het beste uit je dag te halen? Dan zit je hier goed. Er zit namelijk 20x meer potentie in jou en je teamleden dan jullie zelf weten en dat halen we op een liefdevolle manier allemaal aan de oppervlakte. Zodat je daarna sterker in je schoenen staat, in zowel je werk als in je privéleven en jullie als team beter samenwerken dan ooit.

Nieuwsgierig? Bel me o6-21849644 of stuur een mail naar Esther@estherkoning.com.

Dan heb je je eerste overwinning al binnen.

Liefs,

Esther Koning.

Schermafbeelding 2018-09-12 om 17.26.49.

Traject van 10 weken. 

Ideaal om naast VQ coaching conditie op te bouwen. 

Schermafbeelding 2018-09-12 om 17.26.52.

Traject van 20 weken, we zien en spreken elkaar om de week. 

Schermafbeelding 2018-09-12 om 17.26.56.

Traject van 40 weken, maandelijks contact. 

Unknown.jpeg
Schermafbeelding 2018-06-28 om 12.33.41.
iStock-860246654.jpg
iStock-893529298.jpg
bottom of page